Radioprogramma ‘Hoor jij wat ik hoor?’

Hoor jij wat ik hoor? Deze vraag is de startvraag van het radioprogramma dat ik vanaf januari 2016 presenteer bij de Lokale Omroep Zeewolde. En als je goed luistert, heeft iedereen zijn eigen antwoord.

Een programma over HOREN kan verschillende invalshoeken hebben, want horen is een breed begrip. Onderwerpen kunnen gaan over communicatie, loopbaan en werk, hobby en sport, luisterberoepen, gezondheidszorg, boeken en schrijven, het evenwicht, de stem, muziekbeleving, geluiden horen, gehoorverlies en hoorhulpmiddelen, tinnitus, klanken, overgevoeligheid voor geluid, instrumenten, soorten muziek, kennis over het oor, dB en Hz, akoestiek, voorlezen, erbij horen,…

Paula Hijne radiopresentator Lokale Omroep Zeewolde
Uitzendtijd
Elke zondag van 20.00 tot 22.00 uur
En op uitzending gemist

Voor elke uitzending worden er gasten uitgenodigd die meer weten over het thema en er graag over willen vertellen. Zo kunnen er informatie en ervaringen gedeeld worden door zowel professionals als ervaringsdeskundigen. Naast het praten over ‘horen’ in al zijn facetten, is er afwisselende muziek om rustig naar te luisteren.

En ja, mijn radioprogramma heeft dezelfde titel als het derde boek;
Hoor jij wat ik hoor?

Radiouitzending Lokale Omroep Zeewolde
Nuttige informatie?

Deel de link naar deze pagina met anderen.
Alvast hartelijk bedankt.

Contact

Wat leuk dat je contact wilt opnemen! Ik beantwoord graag je vragen. Als je wilt dan kunnen we ook een afspraak plannen.