Het boek Evenwicht in uitvoering

Hoe ons evenwicht werkt

Het evenwicht is een zintuig. Een heel belangrijk zintuig om te kunnen bewegen.
Er zijn weinig mensen die het zintuig ‘evenwicht’ kennen. Daar mag verandering in komen. Dit zintuig is namelijk zo belangrijk in ons dagelijks functioneren.

Eén op de vijf mensen krijgt problemen met het evenwicht. Dat is veel. Als je dan niet weet dat je evenwichtsorganen hebt, weet je niet dat daar de problemen door komen, terwijl een niet goed werkend evenwicht enorme impact heeft op al onze activiteiten. Het wordt dus hoog tijd om de kennis over het evenwicht op de kaart te zetten in Nederland. Met het boek ‘Evenwicht in uitvoering’ wordt het evenwicht begrijpelijk gemaakt.

Het boek bestaat uit twee delen.
In deel 1 wordt de werking van het evenwichtssysteem stap voor stap uitgelegd.
In deel 2 komen de problemen van een falend evenwichtssysteem aan de orde.

Op de website Evenwicht in uitvoering is meer informatie te vinden en hoe het boek is te bestellen.

blz boek evenwicht-1
Paula Hijne signeert haar boek 'Evenwicht in uitvoering'

Podcast ‘Evenwicht in uitvoering’

Als je het prettiger vindt om ook te kunnen luisteren, luister dan naar de podcast. Elk hoofdstuk van het boek is een aflevering. In combinatie met het boek waarin de afbeeldingen duidelijk staan, heb je een uniek naslagwerk rondom het zintuig evenwicht.

Deze podcast is nog in de maak en zal in het najaar van 2024 beschikbaar zijn.

Podcast ‘Evenwicht, je leven’

Wil je meer informatie over het evenwicht ‘horen’, luister dan naar de podcast ‘Evenwicht, je leven’. Er is zoveel te vertellen over het evenwicht, zowel fysiek als psychisch, wat ik graag deel met jou. Luister je mee? Je kunt luisteren via Springcast, Spotify of ApplePodcasts.

Evenwicht in uitvoering

Boek Evenwicht in uitvoering
Nuttige informatie?

Deel de link naar deze pagina met anderen.
Alvast hartelijk bedankt.

Contact

Wat leuk dat je contact wilt opnemen! Ik beantwoord graag je vragen. Als je wilt dan kunnen we ook een afspraak plannen.