Online Coach

Contact via e-mail

Online Coaching is coaching via mail of via beeldbellen. Bij coaching via mail krijg je inzicht in eigen motieven en mogelijkheden. Naar aanleiding van jouw geschreven verhaal gaat de coach vragen stellen, geeft adequate reacties en biedt structuur.

In het kort

De voordelen van een traject met een OnlineCoach zijn: Je werkt op je eigen computer, laptop of tablet in je eigen omgeving. Het gaat om korte trajecten met dagelijks contact. Zodra je begint te typen komt er een innerlijk proces op gang. Je kunt je eigen verhaal en de reactie van de coach herlezen en bewaren.

Voor wie is Online Coaching geschikt ?

Voor mensen die: Geen tijd of mogelijkheid hebben om naar de locatie te komen van de coach. Kiezen voor een kort traject dat snel ‘resultaat’ oplevert. Graag schrijven. Persoonlijk contact niet als voorwaarde zien om gecoached te worden.

Interesse

Heb je interesse in een traject Online Coaching stuur dan een mail naar: . Tijdens de kennismaking, die geheel via mail verloopt, bepaal je met de coach je doel. Je kunt kiezen voor een traject van 1 week, 3 weken of 5 weken. Verder wordt de startdatum, frequentie en prijs afgesproken. Na betaling gaat het traject van start.

Contact via beeldbellen

Een coachgesprek kan ook via beeldbellen.

In het kort

Het voordeel van een coachgesprek via beeldbellen is dat je in je eigen omgeving bent en werkt op je eigen computer, laptop, tablet of smartphone. We kunnen elkaar horen en zien. De gesprekken duren maximaal 1 uur. Tip: gebruik een goede headset.

Voor wie is Online Coaching via beeldbellen geschikt?

Voor mensen die geen tijd en/of mogelijkheid hebben om te reizen of voor wie de reistijd te lang is.

Interesse

Heb je interesse in een traject Online Coaching via beeldbellen, neem dan contact op. Je krijgt dan vervolg informatie via de mail toegezonden. We spreken af wanneer we online kennis maken met elkaar en via welke weg (bijvoorbeeld Zoom, FaceTime, GoToMeeting) Tijdens de kennismaking bespreken we het aantal gesprekken en de data. Na betaling gaat het traject van start.

Elkaar ontmoeten
Kan ook via de digitale weg
Back To Top