Binnengeluiden

Op het moment dat je je bewust bent wat de ziekte van Ménière voor jou betekent, kan het zijn dat je er nog niet goed mee om kunt gaan. Je hebt je kunnen uiten, je hebt woorden gevonden voor het proces waar je in bent beland.

Alleen, hoe ga je met jezelf en met je beperking om in de toekomst? Wat zit je in de weg om je leven aan te passen? Als je jouw proces niet alleen aan wilt gaan en graag begeleiding wilt, ben je welkom bij Via Novus Coaching.

Body en Mind Language

Door de ziekte van Ménière is er een stagnatie ontstaan die van invloed is op het persoonlijk functioneren, zowel thuis als op het werk. Je kunt die stagnatie opheffen, ombuigen of verminderen door te luisteren naar de taal van het lichaam. Oftewel: wat zijn jouw binnengeluiden?

Vragen kunnen zijn:
Hoe ga je om met ongewenste emoties?
Waar voel je de spanning, de onrust, een blokkade?
Wat zijn die piekergedachten eigenlijk?
Hoeveel ‘pijn’ doet het?
Welke beweging of ruimte heb je nodig?
Waar ligt jouw grens?
Wanneer ben je toe aan verandering?
Wat zegt je innerlijke stem, je intuïtie?

Door te luisteren en te kijken naar je fysieke gesteldheid, beweeglijkheid, houding, uitstraling, komen we erachter wat er stagneert en hoe dit is te veranderen. Door de juiste woorden ervoor te vinden, kom je erachter wat je echt diep van binnen wilt en welke stappen er nodig zijn om te kunnen leven in balans.

Je lichaam weet het al. Jouw lichaam kan je de weg wijzen. Het is aan jou om ernaar te durven luisteren.

Interesse

Heb je interesse in een coachingstraject Body & Mind Language, dan bespreken we in het kennismakingsgesprek wat je doel is en wat je persoonlijke wensen zijn. We bespreken dan ook de duur, frequentie en kosten. Zo wordt er een plan op maat gemaakt. Als je akkoord gaat met het plan gaan we samen op weg.

Als jij praat
In woord en gebaar
Luister ik naar jou
Tussen de woorden door
Back To Top