Online Coach

Contact via e-mail

Online Coaching is coaching via e-mail. De bedoeling is om inzicht te krijgen in eigen motieven en mogelijkheden. Naar aanleiding van jouw geschreven verhaal gaat de coach vragen stellen, geeft adequate reacties en biedt structuur.

In het kort De voordelen van een traject met een OnlineCoach zijn: Je werkt op je eigen computer in je eigen omgeving. Het gaat om korte trajecten met dagelijks contact. Zodra je begint te typen komt er een innerlijk proces op gang. Je kunt je eigen verhaal en de reactie van de coach herlezen en bewaren.

Voor wie is Online Coaching geschikt ? Voor mensen die: Geen tijd of mogelijkheid hebben om op gesprek te komen. Kiezen voor een kort traject dat snel ‘resultaat’ oplevert. Graag schrijven. Persoonlijk contact niet als voorwaarde zien om gecoached te worden.

Interesse

Heb je interesse in een traject Online Coaching stuur dan een mail naar: . Tijdens de kennismaking, die geheel via e-mail verloopt, bepaal je met de coach je doel. Je kunt kiezen voor een traject van 1 week, 3 weken of 5 weken. Verder wordt de startdatum, frequentie en prijs afgesproken. Na betaling gaat het traject van start.

Contact via Skype

Een traject kan ook via Skype worden gevolgd. Skype is een videoprogramma op de computer. Zie www.skype.com/nl/

In het kort

Het voordeel van een traject Coaching via Skype is dat je in je eigen omgeving bent en werkt op je eigen computer. We kunnen elkaar horen en zien. De gesprekken duren maximaal 1 uur.
Tip: gebruik een goede headset.

Voor wie is Coaching via Skype geschikt?

Voor mensen die geen tijd en/of mogelijkheid hebben om te reizen of voor wie de reistijd te lang is.

Interesse

Heb je interesse in een traject Coaching via Skype, neem dan contact op. Je krijgt dan vervolg informatie via de mail toegezonden. We spreken af wanneer we via Skype kennis maken met elkaar. Tijdens de kennismaking bespreken we het aantal gesprekken en de data. Na betaling gaat het traject van start.

Elkaar ontmoeten
Kan ook via de digitale weg
Back To Top