Workshops Ménière

Via Novus Coaching biedt de volgende workshops aan:

Workshop 1: In je element

De elementen Vuur, Lucht, Water en Aarde zijn het uitgangspunt voor deze workshop.
Welk element is voor jou belangrijk?
Welk element verdient aandacht?
Je gaat hiermee aan het werk, je maakt een stappenplan en gaat naar huis met nieuwe ideeën.
Je voelt je beter in je element.

Workshop 2: Grenzen stellen en openen

Wat heb je nodig om duidelijk je grenzen aan te geven? Op welk gebied kan je dat wel en op welk gebied vind je dat moeilijk? Met deze workshop krijg je inzicht waar jouw grenzen zijn. Je krijgt handvatten aangereikt om beter je grenzen aan te geven. Als je dit goed kan, krijg je de ruimte voor andere activiteiten die je leven aangenamer maken.

Deze workshop is ook geschikt voor groepen. We komen dan met twee trainers op locatie.

Workshop 3: Hand in Hand met Ménière

In deze workshop kom je erachter hoe je naar de ziekte van Ménière kijkt en welke impact dat op je heeft. Je leert hoe je anders naar de ziekte kunt kijken. Je ontdekt welke stap je nodig hebt om er anders mee om te gaan.

Deze workshop is speciaal voor mensen met de ziekte van Ménière en ook geschikt voor hun partners en/of familieleden.

Workshop 4: Ik heb Ménière en ik neem mee…

Deze workshop is speciaal voor een groep mensen met de ziekte van Ménière. Samen gaan we ontdekken welke hulpmiddelen er zijn zodat je makkelijker om kunt gaan met de ziekte van Ménière.

Deze workshop is waardevol door het contact met lotgenoten. Iedere deelnemer wordt gehoord en gezien, de interactie is belangrijk.

Workshop 5: Ménière Waakt Altijd

Oftewel: Ménière Weer Actief.
Als je al lange tijd geleden de diagnose ziekte van Ménière hebt gekregen, kan het zijn dat je er goed mee hebt leren omgaan. En dan ineens zijn er weer aanvallen van draaiduizeligheid die je niet had verwacht. Waar komen die vandaan? Hoe ga je ermee om? Wat heb je nodig om de aanvallen te verminderen? In deze workshop gaan we opzoek naar de antwoorden. Een klein begin om opnieuw te leren omgaan met deze grillige ziekte.

Deze workshop is speciaal voor mensen met de ziekte van Ménière en ook geschikt voor hun partners en/of familieleden.

Interesse

Ben je nieuwsgierig naar één van de workshops, neem dan contact op. We bespreken samen wat je wilt en op welke dag je de workshop wilt volgen. Eventueel kan de workshop op locatie gegeven worden.

Back To Top