Ménière Coach

Ménière

De ziekte van Ménière bestaat uit aanvallen van draaiduizeligheid, gehoorverlies en tinnitus (oorsuizen). De ziekte van Ménière wordt beschouwd als een chronische binnenoorziekte. Als de ziekte eenmaal is geconstateerd, weet je er nog niet goed mee om te gaan. Je bent letterlijk en figuurlijk je evenwicht kwijt. De ziekte heeft impact op je hele leven.

De coach

De coach van Via Novus Coaching heeft de ziekte van Ménière. Zij kent de ervaring van de aanvallen en heeft leren omgaan met de tinnitus, het gehoorverlies en evenwichtsbeperkingen. Hierdoor kan zij op de juiste manier luisteren naar jou en inzicht geven wat er nodig is om te leren omgaan met Ménière.

Traject

De coach voert een aantal gesprekken met je. Er kan gebruik gemaakt worden van ‘spel, tekenen en de natuur’. Tijdens de gesprekken wordt het duidelijk wat het leven met de ziekte van Ménière voor jou betekent en welke andere keuzes je kunt gaan maken.

Interesse

Heb je interesse in een coachingstraject dan bespreken we in het kennismakingsgesprek wat je doel is en wat je persoonlijke wensen zijn. We bespreken dan ook de duur, frequentie en kosten. Zo wordt er een plan op maat gemaakt. Als je akkoord gaat met het plan gaan we samen op weg.

Voor degenen die door de ziekte niet meer kunnen reizen is er de mogelijkheid om te kiezen voor Online Coaching.

De zee in mijn hoofd

Ik voel mij volop in beweging ook al ben ik helemaal stil.
Ik zoek en weet wat ik vinden wil,
innerlijke ruis wordt puur en stil.
Back To Top