Agenda

Open Coffee Zeewolde

Open Coffee in Zeewolde. Elke eerste maandag van de maand. Netwerken met ondernemers uit de omgeving. Start om 9.00 uur. Naast het netwerken wordt er een presentatie gehouden, een netwerkspel gedaan of is er een workshop. De Open Coffee duurt tot 11.00 uur, daarna is de ruimte tot 12.00 uur beschikbaar als je je verder wilt praten met een van je collega ondernemers. Als we niet fysiek bij elkaar mogen komen, houden we de Open Coffee online via Zoom. Houd de FB pagina in de gaten, of meld je aan voor de nieuwsbrief, via de website van Open Coffee Zeewolde.
Wanneer : zaterdag 02 januari 2021 tot vrijdag 31 december 2021
Waar : Brasserie Wolderwijd bij de RCN in Zeewolde

Hoor jij wat ik hoor?

Radioprogramma. Hoor jij wat ik hoor? is een programma over horen in de breedste zin van het woord. De opname is 1x per maand. Daarvoor nodig ik gasten uit en kies passende muziek, behorend bij het thema, de persoon of het seizoen. Deze programma's zijn te beluisteren op de Lokale Omroep Zeewolde. De uitzendingen zijn elke zondagavond in de betreffende maand van 20.00-22.00 uur. En ook te beluisteren en te downloaden via Uitzending gemist.
Wanneer : vrijdag 01 januari 2021 tot vrijdag 31 december 2021
Waar : https://www.lokaleomroepzeewolde.nl/

Gebarencafé NmG in Zeewolde

Elke donderdag van 10.00-11.00 uur is er een gebarencafé in Zeewolde. Wij oefenen dan het Nederlands met Gebaren. In de Oude Bieb in Zeewolde. Elke week oefenen we gebaren naar aanleiding van een thema en zijn we gezellig samen aan het praten/gebaren. Kosten €1,- per keer. Consumpties zijn voor eigen rekening. Organisatie,Paula Hijne. Meer informatie 0613233743 (kan ook Whatsapp bericht)
Wanneer : donderdag 10 januari 2019 tot donderdag 19 december 2019
Waar : Oude Bieb, Raadhuisstraat 31, Zeewolde

Mandala Weaving Art Workshop

Wil jij graag een mandala leren weven? Neem dan contact op. Dan bepalen we samen datum en tijd. Dat kan twee uur zijn of een dagdeel, of zelfs een hele dag inclusief lunch Kosten voor twee uur: €50,- Dit is incl materialen.
Wanneer : zaterdag 02 januari 2021
Waar : Rietlaan 24, Zeewolde

Gastlessen tinnitus en Meniere

Via Novus Coaching verzorgt gastlessen en presentaties over tinnitus en/ of de ziekte van Meniere. Dit kan informatief en interactief. Er is altijd ruim de mogelijkheid tot het stellen van vragen. Wilt u meer informatie, stuur dan een mail of neem telefonisch contact op. In overleg bepalen we datum, locatie, tijd en de kosten.
Wanneer : zaterdag 02 januari 2021 tot vrijdag 31 december 2021
Waar : info@vianovuscoaching.nl
Back To Top